Despre Noi

Contact

ISGAM Business Solutions este o societate comerciala cu capital privat romanesc, specializata in managementul de proiect si in atragerea fondurilor europene, precum si a fondurilor provenite din alte surse, în domenii precum: agricultura, pescuit si acvacultura, infrastructura, productie, servicii, energie regenerabila, etc.

Obiectivul firmei este de a oferi mai mult decat o relatie beneficiar – consultant. In incercarea sa de a fi mai mult decat o optiune, ISGAM Business Solutions propune ca solutie un parteneriat solid, de la prima intalnire pana la recuperarea integrala a finantarii nerambursabile.

Bazandu-se pe experienta programelor PNDR (Masurile 121, 123, 312, 313 si 322), Schema de ajutor de stat (XS 13/123A/2008), POR, a programelor nationale pentru IMM-uri sau a altor programe finantate de la bugetul de stat precum si pe experienta in elaborarea de strategii de dezvoltare locala, echipa noastra ofera urmatoarele servicii:

  • 1. consultanta (completare cerere de finantare, elaborare plan de afaceri, studii de fezabilitate economica, asistenta pentru obtinerea de avize si autorizatii, strategii de marketing, studii de piata);
  • 2. elaborare plan strategic de dezvoltare locala;
  • 3. management de proiect;
  • 4. asistenta pentru procedura de achizitii publice – intocmire caiet de sarcini, inregistrare in SEAP, procedura de licitatii publice;
  • 5. asistenta pentru intocmirea dosarelor de achizitii;
  • 6. intocmirea cererilor de plata;
  • 7. asistenta in fata institutiilor financiare in vederea obtinerii de credite de investitii.

Prin intermediul adresei de web, compania vine in intampinarea utilizatorilor de Internet, care astfel isi pot clarifica eventualele nelamuriri sau pot obtine informatii recente cu privire la oportunitatile de finantare.