Termeni si conditii

Contact

1. Bine ați venit pe site-ul isgan.ro
ISGAM BUSINESS SOLUTIONS vă pune la dispoziție acest site sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor și a politicii de confidențialitate publicate sau referite aici. Prin utilizarea acestui website se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral aceste documente disponibile mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea va rugăm să încetați imediat utilizarea site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a modifica, de a adăuga și de a retrage parțial sau în întregime acest document și documentele la care facem referire aici.

2. Politica de confidențialitate și cookie-uri
Confidențialiatea datelor dumneavoastră este importanta pentru noi, de aceea pentru a proteja datele dumneavoastră, accesul la site se face prin intermediul unei conexiuni sigure HTTPS ce folosește protocolul SSL pentru criptarea datelor schimbate intre browserul dumneavoastră și site-ul www.isgam.ro.

Va rugăm sa citiți integral politica de confidențialitate și cookie-uri aici.

8. Copyright
Acest website și conținutul inclus pe el este proprietatea ISGAM BUSINESS SOLUTIONS.

În cazul în care doriți să utilizați – în original sau în formă modificată – orice informații conținute pe acest website, puteți să o faceți doar în cazul în care împreună cu acel conținut afișați un link (funcțional) către conținutul original de pe acest site.

Acest site conține și cod scris de alte persoane. Acest cod a fost utilizat în conformitate cu – și se supune licențelor alese de către proprietarii lui inițiali.

9. Contact
Pentru mai multe detalii sau întrebări vă rugam sa ne contactați, să descrieți detaliat solicitarea dumneavoastră și să atasați datele dumeavoastră complete de contact (nume, adresă, telefon).

Date companie
ISGAM BUSINESS SOLUTIONS
Cod Fiscal: RO34523683
Reg. Com: J40/5909/2015

Adresa: Soseaua Pantelimon 255, Bucuresti